Jaktsesongen er over – men ikke på TV!

Sesongen er knapt over og det lukter fortsatt røyk fra 6,5×55 hylsa med Oryx’en jeg avfyrte mot en Bever i går – og jeg er allerede i gang med å drømme meg inn mot neste års jakter. Som jeg har nevnt skal jeg en tur til Åkrafjorden og jakte hjort og jeg gjør nå research på hva jeg kan forvente meg. I den forbindelsen så havnet jeg innom en side som heter TaigaTV.no – her ligger det nemlig en hel spillefilm med jakt fra Åkrafjorden!!

Toppjakt på Hjort

I samarbeid med Åkrafjorden Jakt, har filmfotografen Morten Brekke laget en spennende jaktfilm fra områdene hvor jakten foregår. For meg var det også en definitiv call-to-action ; jeg må begynne å trene. Snakk om vill og fantastisk natur!

Trene og trene fru blom..

Når sant skal sies, så finnes det muligheter for enhver smak. Flere av de jeg reiser sammen med har knær som ikke lengre egner seg for å nå toppen på flere av disse fjellene, men det ser jo fantastisk ut.. så jeg tenker litt slik; om kona mi kan trene månedsvis for å gå Birken, så kan jammen jeg trene for hjortejakta også? Det må da være en godkjent unnskyldning for å få litt fri noen kvelder i uka?

Og mens vi er inne på online TV

Skaffet meg et abonnement på Taiga Tv for å se denne filmen – og jammen ligger det ikke en hel rekke andre jaktfilmer her også. Snakk om kinderegg. Har ikke rukket se alle enda, men her var det mye bra. Anbefales!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *