Har du lyst til å bli prøve Villsvinjakt?

Villsvinjakt er noe av det mest spennende jeg vet. Få ting får pulsen til å gå i taket mer enn en flokk med gris på skuddhold. Etter at jeg har skrevet en del blogger om villsvinjakt, så har flere av dere spurt meg om jeg kan hjelpe dere med noen kontakter. Her er et par gode muligheter hvor jeg vet at det er store sjanser for en flott opplevelse. Send meg en melding om dere er interessert, så skal jeg hjelpe dere resten av veien.

Villsvinjakt i Kalmar

I et område mellom Vimmerby og Kisa, så jakter vi på nær 5000 mål. Biotopen er hovedsakelig åker, eng og skogsteiger. Dette er Småland på sitt beste, med ett flott kulturlandskap proppfullt av vilt. Har man flaks, kan man se et tyvetalls rådyr, flokker med dov, kronhjort og ikke minst; store tog med villsvin i løpet av oppholdet.

Jakten foregår i utgangspunktet som skyddsjakt, hvilket betyr at man får ansvar for å «passe på» flere jorder hver natt. Det gir flotte pyrsch muligheter på grisen og byr på en rekke mektige opplevelser. Gjestejegere som ikke ønsker dette, har muligheten til å jakte på åteplasser eller de kan sitte i tårn – eller om man er helt fersk, så kan man få være med en erfaren jeger de første øktene på skyddsjakt.

God optikk anbefales – og her har vi også tillatelse fra Lânsstyrelsen til å benytte både lys og elektroniske nattsikter.

Det er særdeles godt med villsvin i området og ved normale forhold får de fleste en sjanse til å skyte gris hver kveld – og så er det litt opp til jegeren om han tar denne eller ei.

I Kalmar så bor vi midt i jaktområdet. Vi jakter fra onsdag kveld til søndag formiddag. For jakt og opphold betaler vi 3000 kroner – og skutt gris som man vil ha med hjem koster 40 kr pr kilo uten hode, kløver og pels.

JAKT I UTLANDET? LES GUIDEN: SLIK PLANLEGGER DU JAKTREISER (egen lenke)

Villsvinjakt ved Svinesund – tett på den norske grensen

Jeg har også en god kontakt på villsvinjakt tett ved den Norske grensen. Her finnes det fire godt besøkte åteplasser og en voksende stamme villsvin. Åteplassene fôres kontinuerlig med mais 365 dager om året. Prisene her er på forespørsel.

Noe for deg?

Om du har lyst til å prøve deg på villsvin jakt, så følg bloggen min her på Facebook, tagg noen venner du har lyst til å ha med og send meg en melding, så skal jeg sette deg i kontakt med utleier. Vil du vite mer om jakt på villsvin, så kan du også se på disse to bloggene jeg har skrevet om det tidligere.

Skitt Jakt!

25 kommentarer

 1. Remi andre jordal

  Hei vi er to stykk som har lyst til å jakte villsvin i helgo. Me kan khøra i kveld. E da mulihet for da?

  1. bukkefall

   Se svar på pm

 2. Hei. Hvilken tid av året er det best å jakte villsvin? Vi var en gjeng på 15 stk i skåne i helga på villsvinjakt. Men ingen av oss så noe svin i det heletatt. Ønsker å reise en ny tur til en plass der det faktisk er dyr å få.. Gjerne kombijakt me gris å dåhjort. Men tar gjerne en tur på rein villsvinjakt. Har du kontakter å pris på noe slik?
  Mvh Arnfinn Homeland

  1. bukkefall

   Se PM

 3. Er det mulig å jakte noe annet i Kalmar? Eller er det bare svin?

  1. bukkefall

   Vet ikke – har bare snakket med dem om grisejakt. Sorry.

   1. Skulle gjerne hatt kontaktinfo for jakt i juni. Vi er en gjeng som er ferdig med eksamener i den tiden og kunne tenkt oss litt jakt!

 4. Hei vi er to stk som ser etter villsvinjakt når er dette muligt å få til?

  1. bukkefall

   Det lar seg nok ordne. Send meg en pm

 5. Halvor Sundsdal Myhren

  Hei! Vi er en gjeng på 3-5 som kunne tenkt oss villsvinjakt i mai i år. har du noe å anbefale?

  1. bukkefall

   Ja – sjekk med @porkpicker på Instagram og hils fra meg

 6. Roy Andersen

  Hei, er veldig interessert i villsvinjakt, var på villsvinjakt i syd Sverige(skåne) i 2017. Men jeg hadde for dårlig sikte for nattforhold.
  Det har jeg ordnet med.
  Noen mulighet for villsvinjakt?

  1. bukkefall

   Hei!
   Sender deg en melding.

  2. bukkefall

   Roy – sjekk med @porkpicker på instagram. Hils fra meg og se hva han har tilgjengelig.

 7. Thomas Hansen

  Vi er 4 pers. som ønsker villsvin jakt i okt. eller nov.

  1. bukkefall

   Send PM

 8. Ferdowsipour

  Hej, Jeg er interesseret at komme på vildsvinjagt i Sverige. Vil du være venlig at svare på følgende spørgsmål:
  – Som jeg har forstået foregår jagten mest om natten, hvilke lysforhold er det tilstedet på jagt fra tårne og hvad der er nødvendigt at have med?
  – Kan man komme til stedet med en lille bil(Fiat 500) eller skal det være 4 hjultrækker?
  -Hvor meget koster det at leje en hytte eller et værelse i området hvor jagten foregår?
  – Har man mulighed til at tilberede lidt mad på hytten/værelset?
  Tak på forhånd

 9. hei, ønsket å prøve åtejakt på villsvin, har du tips på hvem/hvor vi bør kontakte?

  1. bukkefall

   Send pm

 10. Frode Løvall-Blegen

  Hei, vi er to stk som er interessert i villsvinjakt. Er innteresant både ved Svinesund og Kalmar. Hvis du kan sette oss i kontakt med noen som leier ut jakt hadde vi satt stor pris på det. Er også interessert i dåhjortjakt.

  1. bukkefall

   Send PM på facebook 🙂

 11. Oddbjørn

  Hei.
  Først og fremst, takk for en fin side.
  Tenkte jeg skulle høre om villsvinjakt i Svinesund. Har vært på jakt i Småland og Skåne, men hadde vært fint med et nærmere alternativ. Om du har noen tips vil det bli satt stor pris på.

 12. Grethe Hvidsten Remme

  Hei.
  Kan du organisere villsvinjakt for førstegangsjegere på disse dyra?. Vil tro det er lurt å være med noen erfarne jegere de første gangene. Tenker da at å sitte i jakttårn blir bra.
  Svinesundområdet høres bra ut. Mvh Grethe

  1. bukkefall

   Sjekk med Joakim Pedersen hva han kan få til (finner ham i vennelisten min). Lykke til!

 13. Ronny Øverland

  Ser at dette er en gammel artikkel, men er det mulig med villsvinjakt er jeg veldig interessert. 1 til 3 jegere. Gjerne nærme Østfold (Sverige)
  MVH
  Ronny Øverland

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *