Camp Villmark er til helgen

Årets happening på messefronten er like om hjørnet. Den 31. mars til 2. april braker det løs med Camp Villmark på Lillestrøm og dette er ett skikkelig kinderegg for oss som liker friluftsliv; det nyeste utstyret, de kuleste folka og morsomme aktiviteter. Jeg har gledet meg lenge – og så på en eller annen måte klarer jeg rote meg bort i ett heldagsmøte i Stockholm på fredag og en konferanse i Oslo på lørdag..

Står det ikke i Outlook – så gjelder det ikke

Som leder har jeg lenge praktisert å ha en åpen kalender, hvor teamet mitt fritt kan legge inn avtaler. Er det ledig i Outlook – så har jeg tid. Sånn er det bare. Når da invitasjonen til Camp Villmark ikke kom rett inn i kalenderen min, så ble dagene liggende åpne og tiden spist opp av andre prosjekter. Så mens dere koser dere på messa, så sitter jeg i ett møte om digitalisering med McKinsey i Stockholm på fredag – og på en konferanse om sosiale medier i Oslo på lørdag. Tror jeg har bomma litt på den der.. og neste gang det er messe skal den definitivt blokkeres i kalenderen på jobben.

Søndag; messe eller rev?

Heldigvis er søndagen åpen – fordi da hadde jeg booket inn en revejakt. Det blir en av årets siste sjanser til å jakte rev for min del og jeg kjenner jeg må vurdere hardt hva jeg skal gå for. Hva hadde dere gjort? En dugnad for rådyra – eller en hyggelig tur på messa for å treffe dere? Er spent på å se nyhetene fra favoritt merkene mine – og ikke minst er det hyggelig å treffe flere folk i bransjen innimellom. Og så hadde det vært kult å henge litt på standene med Leica, Sauer og Härkila og høre hva slags erfaringer dere har med de merkene jeg selv er så begeistret for. Må tenke litt på den der. Kanskje får jeg til begge deler? Kan alltids sove litt fortere – så får man tid til både jakt og messe? Hvordan er det med dere? Ser jeg dere der på søndag om jeg tar turen oppover?

For dere som vil ha mer informasjon om messa, så ligger programmet og alt dere trenger vite her.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *