Norske og nordiske jaktblogger

Jeg er så vanvittig lei av å se alt det gode innholdet som blir produsert om jakt på nett gå rett inn i det store arkivet – bare fordi menneskene som skriver ikke er eksperter på markedsføring i sosiale medier, eller fordi en eller annen missforstått gruppe admin tror at bare fordi du blogger, så er innholdet ren gift og det må slettes.

En god blogg krever mye arbeid

Jeg jobber lenge med hvert innlegg – det krever planlegging up front, det skal koordineres med folk som bidrar med kunnskap, det skal tas bilder og det skal skrives innhold. Heldigvis er jeg god på sosiale medier – så jeg får innholdet mitt publisert. Men det gjelder ikke alle – det finnes en del gode blogger om jakt der ute – som skriver bra artikler – men som dere aldri får lest. Det skal vi gjøre noe med..

En ny gruppe på Facebook – Norske og Nordiske jaktblogger

Enten det er de beste YouTuberne – de beste bloggerne eller andre; felles for alle er at de bruker mye tid på å skrive en historie som det er ganske sannsynlig at du som jeger synes er interessant. Jeg holder derfor med å sette opp en gruppe – litt a la Side 2 på Nettavisen – hvor man får samlet feeden fra de beste. Håper det gjør det litt enklere å få en oversikt over hva som finnes av godt innhold av jakt i sosiale medier. Følg med – snart åpner gruppa og da får du en invitasjon!

/M.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *