Hvordan komme i gang med lokkejakt på rådyr?

For flere av oss har bukkejakta allerede vært i gang lenge – og kanskje har du en rekke viltkameraer og allerede bestemt deg for hvilke bukker det skal jaktes på i år? I så fall så er ikke denne videoen til deg. Stopp og finn på noe annet. Gå da. Slutt sa jeg!

Jasså – du er er fortsatt. Fint. Da går vi videre. Denne videoen er laget for deg som kanskje har lokket litt rådyr – eller som skal prøve for første gang. Denne er laget fordi jeg har fått noen spørsmål om hva man bør tenke på og om jeg tror at alle kan få det til. Og for å ta det først; alle kan få til å lokke bukk.  Filmen bærer for øvrig preg av at jeg ikke har tatt i lokkene siden august i fjor – haha. Merket at jeg var litt over på revelokking med Demmel fløyta, men sånn går no dagan..  Det er lenge til jakta og det er tid nok til å friske opp teknikken før det hele starter.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *