Hjortejakt og andre planer

Den siste uken har jeg vært på reise med jobben, så det har ikke blitt så mye tid til å blogge, utover å dele noen gode minner og planer med dere på Instagram. Men at jeg ikke har fått tid til å blogge, betyr ikke at det ikke har skjedd noe. Jeg har jobbet videre med planer for året og ting begynner å falle på plass. Det er også veldig hyggelig å se at jeg nå har passert 7000 følgere! Det er jeg takknemlig for!

Jeg skal lære å jakte hjort hos Åkrafjorden Jakt

2015_TJ_IMG_2712_400
Jens Lindskog ved Åkrafjorden jakt disponerer noen av Norges beste jaktterreng på hjort og vil i år lære både meg og leserne av bloggen mer om hjortejakt

I mange år har jeg drømt om å få lov til å jakte på brølende kronhjort – og til høsten får jeg endelig muligheten. Skal jeg være helt ærlig, så har jeg forsøkt meg tidligere, både i Balestrand og på Førde, men hjortejakt har vist seg være noe annerledes enn den rådyr og elgjakten vi driver med her på Østlandet. Så dermed har det blitt til at jeg har gått lange turer med børsa  – uten å se snurten av kronhjorten. Høres det kjent ut? I vinter har jeg studert slaktevekt, lest om jaktområder og forsøkt finne ut av hvem i Norge som best kan hjelpe meg ett skritt nærmere drømmen – og da jeg nylig fikk bekreftet at jeg i høst skal få jakte med Jens Lindskog ved Åkrafjorden Jakt, var lykken stor. Åkrafjorden ligger i Kvinnherad og tilbyr noen av Norges beste jaktmuligheter på hjort. Jeg har snakket en del med Jens i det siste – og  vi tenkte lage en serie med innlegg som forteller litt både om nødvendig utstyr, hvordan man forbereder seg til jakten og dele noen tips som øker sjansen for jaktlykke. Dette blir spennende – så her er det bare å følge med videre!

Samarbeidet med Härkila utvides

100105160_f01
Härkila Pro Hunter er ett av produktene jeg kommer teste i løpet av året

Vet ikke om jeg har fortalt det til dere tidligere, men når jeg ikke jakter eller blogger, så er arbeider jeg blant annet med produktdesign og utvikling for en av verdens ledende merkevarer innenfor sin nisje. Riktignok ikke innenfor  jakt.. men ettersom det gjør at jeg er vandt til å arbeide med produkter i en konstant søken etter forbedringer, så har jeg fått anledning til å teste flere produkter for Härkila fremover. Det betyr at jeg gir tilbakemeldinger direkte til Härkila – men også dere vil få full innsikt i hvordan jeg opplever produktene. Alt deles – uten unntak. Det er modig og vitner om tro på egne produkter når kjente merkevarer som Härkila tør å videreutvikle og forbedre produktene sine for åpen scene – og det er akkurat det man forventer av et Premium Brand. Jeg gleder meg i alle fall vanvittig til å fortsette dialogen med dyktige personer hos Härkila, som lager klærne.

Jakt Fremover

Revejakta er over i morgen og jeg har vel ikke hatt den uttellingen jeg hadde håpet hittil i år, men det skyldes kanskje like mye at jeg har fått dilla på beverjakt. Har ikke rukket blogge om det her – men dere har jo sett av Instagram bildene mine at det har blitt noen timer ved elva i det siste. Også her er læringskurven bratt og beveren har vist seg være et spennende og krevende vilt å jakte på. Når beverjakta er over går vi inn i en periode med kartlegging av bukkerevir og kanskje litt villsvin jakt – før august kommer og det tar til for fullt igjen… og før det skal jeg rekke blogge litt slik at vi alle er litt bedre forberedt når jakta starter til høsten, enten vi skal jakte hjort, gris eller rådyr. Men foreløpig – skitt jakt folkens! Det er fortsatt mulig å lure Hr. Bever…

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *