Høstens vakreste eventyr

Jeg vet ikke om dere er enig med meg, men for meg er det beste med jakt samværet med gode venner. Å jakte alene er helt greit, men det er nettopp det å dele opplevelsene med andre som gjør dette til noe av det aller beste jeg vet.  Derfor har vi i år tenkt til å gjøre det litt annerledes på åpningsjakten.

Viltparade med rådyr og villsvin

Vi drar i år – som de siste ti årene – til Sverige for å få med oss premieren på hundejakta. Her jakter vi på ganske store områder, så det er god plass til at hver av oss får masse plass å leke oss på til pysch jakten – og så har vi fortsatt urørte terreng igjen til flere drevjakter på lørdag og søndag.  Er akkurat ferdig med invitasjonen og har sendt den ut til en knippe fantastiske jegere. Hva tenker dere om programmet? Er det rom for å legge inn en 3 retters middag og «obligatoriske» pauser for å holde veskebalansen i orden – eller bør man prioritere jakt 24/7 når man er på tur?

Invitasjon høstjakt Bukkefall

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *