Revejakt

Straks er det klart for revejakt igjen!

Vi er kommet sånn omkring halvveis ut i februar og jeg kjenner motivasjonen stiger for å komme seg ut og lokke litt rev. Lurer litt på om jeg ikke egentlig er en uke for tidlig ute, men om været er godt i morgen tidlig, så tror jeg egentlig ikke jeg klarer vente lengre. Har liggende et par nye lokkefløyter som jeg har lyst til å teste..

Det med å lokke rev er for øvrig litt «motsatt» av vanlig lokkejakt. Her må man huske på at grunnen til at Mikkel dukker opp er for å stjele byttet fra hvem det nå er som har fanget det i første omgang. Dermed kommer reven opp mot vinden – så her må det jaktes med vinden i ryggen.. logisk? Nei..

Legger med et bilde fra i fjor.. mest som inspirasjon for meg selv. Skitt jakt!

IMG_0157

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *